html templates

GAUS MAGNETI POŽAREVAC

Inovativna magnetna rešenja
Experti za Neodimijum magnete

Pasionirani magnetima, nudimo Vam isporuku danas za sutra različitih tipova NEO magneta. 

GAUS Magneti Požarevac 

Vodeći dobavljač neodimijum permanentnih magneta

GAUS Magneti su sastavni deo kompanije GAUS Group d.o.o. koja od svog osnivanja 2006. godine u Srbiji beleži konstantan rast i širenje mreže zadovoljnih klijenata u zanatstvu i industriji. 

Pored tržišta Srbije prisutni smo u svim zemljama okruženja (Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina) kao i u zemljama EU. 

Iza nas je 30 godina iskustva u industriji magneta i pored standardnih magneta u prilici smo da ponudimo izradu magneta po zahtevu, FEA analize i obradu magnetaOd samog početka dizajna Vaših proizvoda nudimo tehničku podršku i savete oko optimizacije i montaže magneta. 

Posvećenost vrednosti

Kao vrednost smatramo kada imate pravi proizvod isporučen tačno na vreme, kao što je dogovoreno, bez nedostataka u kvalitetu i sa konkuretnom cenom. U GAUS Magnetima posvećeni smo pružanju izuzetne vrednosti našim klijentima u svakom mogućem trenutku.

Osnovna delatnost kompanije GAUS Group d.o.o. se može podeliti u 3 sektora :

  • PERMANENTNI MAGNETI - Neodimijum, Feritni magneti, AlNiCo, Samarium Cobalt, Magnetne trake i magnetne folije, Fero folije, Pot magneti, Magnetične boje, Magneti za frižider ....
  • MAGNETI ZA IZDVAJANJE METALA - Magnetne palice, Magnetne rešetke, Nadtračni magnetni separatori, Elektromagnetni separatori, Eddy current separatori, Magneti za reciklažu, Magnetne ploče ...
  • DETEKTORI METALA - uređaji za otkrivanje prisustva metala u proizvodnim procesima. X-ray oprema za detekciju metala i drugih kontaminacija u prehrambenoj industriji.

Posvećeni kvalitetu i sa nula tolerancije na nedostatke. Svi neodimijum magneti prolaze rigoroznu kontrolu pre isporuke. ROHS, REACH, EN 71 sertifikati.

Gde kupiti neodimijum magnete ?

Saveti, cene magneta, primena

Započnimo saradnju još danas

Telefon: +381 60 386 3333, +381 12 530 700 (centrala)
Email: office@gausgroup.com

Kontakt

Novosti i obaveštenja

Ukoliko želite da dobijate aktuelne informacije o cenama magneta i novostima ostavite email adresu